10 gode grunde til at din virksomhed skal vælge Nordisk Polerings Facility Service

Overvejer du, at få professionel rengøring til din virksomhed? Måske er du ikke helt tilfreds med din nuværende serviceordning?
Nordisk Polering giver dig 10 grunde til, at kunne håndtere opgaverne, så du aldrig skal bekymre dig igen.

Det kan virke som en simpel ting, at bordene er tørret pænt af, at gulvene er rene og toiletterne ser ordentlige ud. Virksomheder, der opretholder et højt level af renlighed har nemmere ved at tiltrække og holde på deres kunder og serviceaftaler. Det påvirker medarbejdernes glæde og effektivitet – og i sidste ende også virksomhedernes bundlinje.

Nordisk Polering har kunder i København i særdeleshed – men har ligeledes en del kunder over hele Sjælland. Kunder der enten har butikker, kontorer, produktion. Og ligeledes har Nordisk Polering facility-aftaler med institutioner og boligforeninger, herunder andels- og ejerforeninger.

Vi har samlet 10 gode grunde til, at vores kunder vælger os:

1. Høj standard

Nordisk Polering sætter kvalitet i højsædet, så du trygt kan møde på arbejde i rene lokaler. I fællesskab finder vi ud af hvordan du ønsker at have servicen og hvor ofte. Vi sikrer at overholde vores aftale om serviceniveau, da vi sætter stor ære i vores kvalitet. Især er en høj standard vigtig for virksomheder, der beskæftiger sig med fødevarer og endnu vigtigere er det i de perioder hvor vi er ramt af virus og bakterier. For at sikre at kvaliteten altid er i top, har vi vores inspektører og kontrollanter, der løbende følger op. Vi er først færdige, når vores kunder har sagt god for det udførte arbejde.

2. Helhedsorienterede løsninger

Selvom Nordisk Polering startede med at levere vinduespolering, har vi idag en lang række af services, så vil til fulde kan dække virksomhedernes behov. Det sparer virksomhederne for administration, når der kun anvendes én leverandør, hvad end det er til rengøring, snerydning, udendørsarealer eller kantinedrift. Det er også grunden til, at vi er i stand til at tage hånd om så mange forskellige virksomheder – fra slotte til organisationer og til den private sektor.

3. Erfaring

Med mere end 50 år i branchen har Nordisk Polering efterhånden gjort sig nogle solide erfaringer. Vi læner os dog ikke kun op ad erfaringen, vi sigter altid efter at følge med tiden og udvikler vores teknikker og services løbende.

4. Træning og kvalificering

Alle vores medarbejdere trænes, så de kan levere den kvalitet, som Nordisk Polering står for. Det inkluderer både trænings teknikker, nødvendigt maskineri og korrekte arbejdsstillinger.

5. Fleksible løsninger og tid

Der kan være mange forskellige behov hos vores kunder, når det kommer til rengøringen og udførelsen af dette, hvad angår tidspunktet. Vi stræber efter at være så fleksible som muligt, ligesom vi også er fleksible i de løsninger vi tilbyder. Er der behov for én eller flere ydelser den ene uge og nogle andre en anden uge, er det bare at sige til.

6. Færre kemikalier

Det er ingen hemmelighed at rengøringsbranchen og rengøring generelt bruger en større mængde kemikalier. Hos Nordisk Polering vil vi gerne skåne miljøet mest muligt. Det gør vi blandt andet ved at anvende svanemærkede produkter, hvor det er muligt. Vi bruger også mikrofiberklude, som er mere effektive uden brug af flere skadelige kemikalier.

7. Glade medarbejdere er effektive medarbejdere

Vi ønsker, at alle vores medarbejdere har gode vilkår og en ordentlig løn. Det er et princip vi værner om, fordi vi tror på, at det gavner os alle; kunder, medarbejdere og ledelse. Medarbejderne er kernen og vores vigtigste aktiv i vores serviceydelser og de skal føle sig trygge og værdsat for deres daglige store indsats.

8. God kundekontakt

Noget vi mærker, vores kunder sætter stor pris på, er vores nære kontakt med dem. Ved spørgsmål står vi til rådighed og følger op for at sikre os, at vi opretholder tilfredsheden.

9. Sikkerhed

Især når vi udfører liftarbejde er sikkerheden vigtig. Vi skal passe på vores medarbejdere og på forbipasserende på gaden. Vinduespudseren er udsat, når vedkommende arbejder i højden. Vi sikrer os mod ulykker og deslige, ved at holde fokus på øget sikkerhed.

10. Præcision

Vi ved, at tid er vigtig for dig. Vi har implementeret et system, der sikrer at vores medarbejdere holder styr på aftaler og tidsforbrug, så aftalerne bliver overholdt og arbejdet udført med præcision.

-Ønsker du professionel rengøring, og i det hele taget hele eller dele af hele vores servicepalette, der giver det bedste og sundeste resultat for miljø, kunder og medarbejdere, så kontakt Nordisk Polering ApS for en forespørgsel eller et uforpligtende tilbud: 55 99 90 34.


05. maj 2020 | Cecilie Nielsen, Makom | for: Nordisk Polering ApS  

FÅ VORES NYHEDSBREV

Få tilsendt vores nyhedsbrev hvor du får nyheder, updates, svar på spørgsmål omkring digitale medier og meget andet

Picture of Makom - Marketing & Kommunikation
Makom - Marketing & Kommunikation

+45 20 88 85 60
th@makom.dk

Lad os hjælpe med din online tilstedeværelse

Kontakt os via kontaktformularen eller benyt et af nedenstående link, så svarer vi hurtigst muligt.

Send os en besked i kontaktformularen herunder