7-dages GRATIS fest i Køge – hvert år!

– takket være erhvervslivet

Køge Kopicenter A/S, sponsor & partner, Køge Festuge

Køge Festuge afholdes hvert år på Køge Torv ved hjælp af Køge Kopicenter og er gratis for alle, takket være de mange trofaste partnere og sponsorer samt frivillige, der bidrager til at festugen kan afholdes og i det hele taget hænger sammen. Og netop på grund af den store indsats er festugen gratis for alle besøgende.
Køge Festuge startede tilbage i 2005 og har siden haft besøg af nogle af de største danske musiknavne på scenen. Erhvervslivet og de mange frivillige hjælpere er grundlaget for, at Køge Festuge idag er vokset til en af Danmarks største gratis festuger og med det brede og alsidige program, er der noget for enhver smag, år for år.

“Når Køge Festuge er over os, skabes der en helt særlig stemning i byen,” fortæller direktør og ejer af Køge Kopicenter, Lars Pedersen. Som hvert år er hovedsponsor og partner til Køge Festuge.
“Som grafisk totalleverandør siden 1992 har vi, siden festugens opstart, været i samarbejde. Vi er meget stolte over at være så stor en del af et lokalt arrangement i denne kaliber. Og vi vil takke alle for den store opbakning og support, som hvert år får festugen til at blive en kæmpe succes,” lyder det fra holdet hos Køge Kopicenter.

Masser af mennesker besøger Køge festuge

Tusindevis af mennesker besøger Køge Festuge hvert år i uge 35. Og også i år var stemningen i top og torvet fyldt til bristepunktet. Byen summer af liv og efterlader en helt særlig feststemning.
En særlig feststemning var der også at finde i huset hos Køge Kopicenter. De hvert år leverer alt grafisk materiale og alle tryksager til festugen.
“Trykmaskinerne har kørt non-stop op til festugen og det er jo klart, at vi allerede i ugerne op til festugen, glæder os til arrangementet,” fortæller Lars Pedersen, Køge Kopicenter.
Trykkeriet blev fyldt med flyers, billetter af den ene og den anden slags. Plakater, bannere, skilte og programhæfter.

“Vi ser frem til arrangementet hvert år. Det er fantastisk at vi som lokal virksomhed kan bidrage til en fælles succes til glæde for borgerne. Vi glæder os allerede til 2020. Hvor hele arrangementet igen vil være at finde på Køge Torv,” slutter direktør, Lars Pedersen, Køge Kopicenter.


01. oktober 2019 | Tanja Hende, Makom | for: Køge Kopicenter A/S

FÅ VORES NYHEDSBREV

Få tilsendt vores nyhedsbrev hvor du får nyheder, updates, svar på spørgsmål omkring digitale medier og meget andet

Picture of Makom - Marketing & Kommunikation
Makom - Marketing & Kommunikation

+45 20 88 85 60
th@makom.dk

Lad os hjælpe med din online tilstedeværelse

Kontakt os via kontaktformularen eller benyt et af nedenstående link, så svarer vi hurtigst muligt.

Send os en besked i kontaktformularen herunder