Ansvarlighed med effektiv indsats

Hos Tømrermester Troels Hansen A/S bliver der ikke sparet på ressourcerne, når det gælder socialt engagement, ej hellere på klima og miljø initiativer. Samtidig forvalter virksomheden en god indtjening og økonomi, som falder tilbage til erhvervslivet, lokalområdet og det sociale engagement, ved at skabe arbejdspladser og driftighed i Danmark.

CSR – Virksomhedernes samfundsansvar er velkendt for de fleste og en del virksomheder ønsker at bidrage til den grønne omstilling. Oftest – især i byggebranchen – bliver virksomhederne dog ramt på deres ønske om bæredygtighed allerede inden byggeopgaven søsættes, da vilkår allerede bliver udformet ved tegnebrættet. Allerede dér bliver bæredygtigheden overset eller tilsidesat for at skabe plads til større prisfleksibilitet. Vil man som virksomhed være med, skal man underordne sig de allerede givne forhold og så stilles der f.eks. ikke krav om plads til ekstra containere til affaldshåndtering.

Hos Tømrermester Troels Hansen A/S står det alligevel klart, at det er ansvaret for medarbejdere, ansvaret for klima og miljø og en virksomhed der kan skabe rammer på ansvarlig vis, der sikrer arbejdspladser, lokalområdet og klima og miljø. For selv om opgaverne i firmaet lister sig op uden omtanke for f.eks. affaldshåndtering på byggepladsen, tager virksomheden alligevel et nærmere kig på optimering af det, der er vigtigt for fremtiden; CO2-besparelse, gode arbejdsforhold, lærlinge og praktikanter og et udpræget HR-netværk.

Tømrermester Troels Hansen A/S har specialiseret sig i fagentrepriser og hovedentrepriser for primært erhvervskunder i Danmark. Derudover påtager virksomheden sig gerne større hovedentrepriser hos private og udfører en hel del forsikringsskader gennem deres samarbejde med nogle af landets største forsikringsselskaber.
Tømrermester Troels Hansen A/S startede oprindeligt i tømrerfaget og har sidenhen udvidet forretningen med ekspertise i maler- og murerfaget. Virksomheden vandt ‘Årets Tømrer’ via ‘Årets Håndværker’ i 2021.

Tømrermester Troels Hansen A/S’ seneste tiltag er en udvidet CSR-profil, der synliggør alle de aktiviteter virksomheden arbejder med.
“Ansvarlighed handler om at træffe bevidste beslutninger, der beskytter den jord vi bor på og at tage et socialt, økonomisk og miljømæssigt valg,” lyder det fra virksomhedens direktion.

Valget er samarbejde, relationer og medarbejdere. Tømrermester Troels Hansen A/S har kontinuerligt lærlinge og har et internt krav om at der i virksomheden altid skal være mindst 20 procent lærlinge blandt medarbejderstaben. Virksomheden har haft 80 procent vækst i antal ansatte de sidste fem år.

“Vi har fokus på klimapåvirkningen, vandforbrug og transport. Derudover er der fokus på affaldshåndtering. Vi har ligeledes fokus på optimering af energireduktion på arbejdspladsen og samarbejder med uddannelsesinstitutioner, så vi sikrer adgang til faglært arbejdskraft i fremtiden.”

Tømrermester Troels Hansen A/S lever op til deres samfundsansvar, tilpasset medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere, arbejdsforhold og den jord vi bor på. For Tømrerfirmaet Troels Hansen A/S har CSR stor betydning, da det giver virksomheden et stærkere afsæt i forhold til gennemsigtighed, ansvarlighed og tillid til samfundet. Det er ligeledes vigtigt for virksomheden at understrege at der er handling bag ordene og at de ønsker at blive set som en ‘grøn’ virksomhed, der tager deres del i samfundsvæksten.

“Det er vores mål, at virksomheden skal have ry for at være en god arbejdsplads for medarbejderne. Vi stiller krav til den enkelte, men til gengæld uddelegerer vi ansvar, har gode arbejdsbetingelser f.eks. med hensyn til skurforhold, værktøj og arbejdstøj og vi lægger vægt på gode menneskelige relationer,” fortæller HR ansvarlig Monika Gade.

Hos Tømrerfirmaet skabes der besparelser på nødvendige ressourcer i forhold til klima og miljø og samtidig sikrer virksomheden kvalitet og et højt socialt ansvar.
“Dette gøres med fokus på en økonomisk effekt på virksomhedens bundlinje,” afslutter Tømrermester Troels Hansen A/S.

FAKTA

I den tredobbelte bundlinje tages der hensyn til det sociale engagement, miljøet og økonomien i virksomheden.
Dette skabes ud fra positive målsætninger og et kontinuerligt CSR engagement qua initiativer og handlinger.
Bliver de tre områder integreret i virksomheden er der langt bedre muligheder for at høste værdier.

FÅ VORES NYHEDSBREV

Få tilsendt vores nyhedsbrev hvor du får nyheder, updates, svar på spørgsmål omkring digitale medier og meget andet

Picture of Makom - Marketing & Kommunikation
Makom - Marketing & Kommunikation

+45 20 88 85 60
th@makom.dk

Lad os hjælpe med din online tilstedeværelse

Kontakt os via kontaktformularen eller benyt et af nedenstående link, så svarer vi hurtigst muligt.

Send os en besked i kontaktformularen herunder