Betonværket på byggepladsen

Dansk Mobil Beton A/S er den eneste udbyder af mobilbeton i Danmark.
Når du handler hos Dansk Mobil Beton A/S kommer betonværket til dig og din beton produceres på stedet i lige præcis den mængde og kvalitet, som du ønsker og har brug for.
“Vi blander betonen på stedet, hvilket sikrer, at lang transporttid eller uforudsete forsinkelser på byggepladsen ikke kommer til at påvirke kvaliteten af det leverede betonprodukt,” udtaler Steen Madsen, adm. direktør for Dansk Mobil Beton A/S.
Samtidig betyder den fleksible produktionsform, at man kan justere eller omstille produktionen af beton til alle mixtyper, sætmålsvariationer samt styrkeklasser indenfor få minutter. Det er også muligt at tage hensyn til faktorer som temperatur og nedbør ved produktionen.
“I forbindelse med bygge- og anlægsprojekter er det vigtigt med fleksible underleverandører, der kan levere når man har behovet. Derfor prioriterer vi vores tilgængelighed højt,” fortæller Steen Madsen.

Forskellen

Dansk Mobil Beton A/S leverer deres beton på mobile betonblandere, som er en betonfabrik i miniudgave, der står bag på en lastbil. Lastbilen medbringer selv alle de nødvendige ingredienser/materialer inkl. vand, der skal bruges til at blande betonen.
“Selve blandeprocessen begynder med et vejesystem, der styrer, hvor store mængder råmateriale, der skal føres ind i blandekammeret. Herefter føres den færdige beton til enten pumpe eller slidske ind på støbestedet,” lyder det fra direktøren, Dansk MobilBeton A/S.
I modsætning til konventionelle betonlevrandører, rummer mobilbetonen både en række miljømæssige og økonomiske fordele. Det er fordi den fleksible produktionsmetode sikrer, at lang transporttid eller uforudsete forsinkelser på byggepladsen ikke kommer til at påvirke kvaliteten af det leverede betonprodukt.

“Produktionsformen medfører, at man kan justere eller omstille produktionen af beton til alle mixtyper, sætmålsvariationer samt styrkeklasser indenfor få minutter,” forklarer Steen Madsen, adm. direktør for Dansk MobilBeton A/S.
“Endelig er det også muligt at tage hensyn til faktorer som den aktuelle temperatur og nedbør ved produktionen.”
Hos Dansk Mobil Beton A/S produceres udelukkende den mængde beton, der lige præcis er behov for og dermed mindskes spild og eventuel ekstra kørsel.
“Hos os får du en reel pris, hvor du kun betaler for den beton, du bruger. Alle vores priser er inklusive miljø- og brændstofstillæg. Derfor kommer der ingen ubehagelige overraskelser,” kommenterer Steen Madsen, Dansk Mobil Beton A/S.

Tendens til

Ved konventionel produceret beton er der en tendens til, at man som kunde altid bestiller for meget. Det er dels for at være sikker på, at der er beton nok til byggeprojektet. Og det er dels for at undgå både omkostninger og besvær ved at få leveret for lidt beton.
“Derfor er det ikke unormalt med en overproduktion på 10-15% ved levering af fabriksfremstillet beton. Det er dermed 10-15% større udledning af CO2 end nødvendigt,” forklarer Steen Madsen.

Dansk MobilBeton A/S har en agenda i forhold til bæredygtighed og ansvarlighed.
“Hos Dansk MobilBeton A/S mener vi, at erhvervslivet er den drivkraft, som er nødvendigt for forandringer. Det er afgørende for at løse sociale og miljømæssige udfordringer, gennem innovation og klart definerede politikker. Vi har en CSR profil og strategier, som vi følger, der er med til at fastlægge retningslinjer for vores virksomhed. Det er håndtering af samfundsansvar, medarbejderansvar og miljøansvar. Det sikrer dermed at vi løbede forbedrer os i vores daglige forretningsaktiviteter og forretningsstrategier,” slutter Steen Madsen, adm. direktør hos Dansk Mobil Beton A/S.


26. januar 2020 | Tanja Hende, Makom | for: Dansk Mobil Beton A/S  

FÅ VORES NYHEDSBREV

Få tilsendt vores nyhedsbrev hvor du får nyheder, updates, svar på spørgsmål omkring digitale medier og meget andet

Picture of Makom - Marketing & Kommunikation
Makom - Marketing & Kommunikation

+45 20 88 85 60
th@makom.dk

Lad os hjælpe med din online tilstedeværelse

Kontakt os via kontaktformularen eller benyt et af nedenstående link, så svarer vi hurtigst muligt.

Send os en besked i kontaktformularen herunder