Danijel Meland Ristic tiltræder stillingen som Marketingkoordinator hos Makom

Makom har nu ansat en Marketingkoordinator til at styrke væksten og tage hånd om marketingopgaverne samt det digitale workspace.
Danijel har en baggrund indenfor webudvikling og marketing. Før han tiltrådte stillingen hos Makom har han arbejdet hos Riddlehouse Escape Room og har ligeledes arbejdet med en bred portefølje af cases som freelancer.

Makom udvider deres kundeportefølje samt de digitale løsninger der udbydes til en 360° pakkeløsning, samlet ét sted, herunder webudvikling, marketing, video produktion og grafisk design, og udvider heraf teamet internt.
Igennem samarbejdet med Grafisk Center Køge er det nu muligt at få skræddersyet og brandet sit image igennem et bureau.
“Hos Makom er det nu muligt at udleve drømmen om at arbejde med de digitale platforme på kryds og tværs og med mange forskellige kundesegmenter. Det er en spændende proces og grundet diversiteten af kunder vil der altid være forskellige opgaver der skal løses,” lyder det fra Danijel Meland Ristic.

Danijel Meland Ristic kommer til at varetage forskellige digitale løsninger, der kvalitetssikrer virksomheders tilstedeværelse online.
“Jeg kommer desuden til at aflaste Salgsdirektør Tanja Hende, der har haft meget at se til på de digitale platforme, jeg glæder mig til samarbejdet og ser frem til de forskellige opgaver Makom har at byde på,” fortæller Danijel Ristic.

Danijel Meland Ristic har tiltrådt sin nye stilling pr. 17. maj 2021

FÅ VORES NYHEDSBREV

Få tilsendt vores nyhedsbrev hvor du får nyheder, updates, svar på spørgsmål omkring digitale medier og meget andet

Picture of Makom - Marketing & Kommunikation
Makom - Marketing & Kommunikation

+45 20 88 85 60
th@makom.dk

Lad os hjælpe med din online tilstedeværelse

Kontakt os via kontaktformularen eller benyt et af nedenstående link, så svarer vi hurtigst muligt.

Send os en besked i kontaktformularen herunder