Din C5-løsning stopper ved årsskiftet

Hvis dit økonomisystem hedder Microsoft Dynamics C5, er det på tide at skifte til et nyt

Microsoft Dymanics C5 lukker ned ved årsskiftet og vil herefter ikke længere blive opdateret. Du vil altså stå med et økonomisystem, som hurtigt bliver forældet.
Du kan naturligvis stadig bruge C5 som du plejer, hvis du vel og mærke ejer licensen, men det vil begrænse dine muligheder fremover. Lejer du blot din C5-licens, vil du ikke længere kunne anvende det, når C5 lukker og slukker.

Hos Commsoft er det i vores interesse at fremtidssikre din virksomhed og vi hjælper med at overføre alle dine data fra Dynamics C5 til et nyt system- her anbefaler vi Uniconta, som lægger sig meget tæt op ad C5-systemet eller Dynamics Nav, som er et større og et langt mere udvidet ERP system.

Uniconta er et 100% cloudbaseret økonomisystem, som understøtter dine økonomiprocesser effektivt. Uniconta er ligeledes baseret på Microsofts teknologi og udviklet af samme skaber som C5, Erik Damgaard. Uniconta implementeres som standard, men systemets fleksibilitet tillader at tilpasse standardløsningen til netop dit behov med egne felter, kartoteker og skærmbilleder.

Konvertere din løsning

Vi konverterer din løsning uden problemer til Uniconta, som sikrer dig maksimal hastighed og et brugervenligt og tilpasset design – uanset hvilken hardware du tilgår systemet fra.
Ved at skifte til Uniconta får du konverteret alle dine poster fra finans, debitor, kreditor, lager, ordre og indkøb samt dimensioner og medarbejdere: Historikken er gemt og brugbar i Uniconta fra første færd.

Dynamics Nav er Microsofts svar på et ERP system til små- og mellemstore virksomheder. Nav er en løsning og et system. Som kan vokse sammen med din virksomhed. Nav løsningen er let at tilpasse. Og hjælper din virksomhed i vækst med at automatisere og ressourceoptimere.
Hvor Uniconta er et fantastisk økonomisystem. Så er Dynamics Nav et fuldendt ERP system (Enterprise Resource Planning).

Uanset hvad du/din virksomhed vælger af løsninger. Så har vi hos Commsoft stor ekspertise og faglighed i konverteringer. Og er specialister i Uniconta og Dynamics Nav.

Kontakt os gerne for en uforpligtende dialog om dine fremtidige behov- og husk, ‘fremtiden’ ligger lige om hjørnet.


19. december 2018 | Tanja Hende, Makom | for: Commsoft ApS

FÅ VORES NYHEDSBREV

Få tilsendt vores nyhedsbrev hvor du får nyheder, updates, svar på spørgsmål omkring digitale medier og meget andet

Picture of Makom - Marketing & Kommunikation
Makom - Marketing & Kommunikation

+45 20 88 85 60
th@makom.dk

Lad os hjælpe med din online tilstedeværelse

Kontakt os via kontaktformularen eller benyt et af nedenstående link, så svarer vi hurtigst muligt.

Send os en besked i kontaktformularen herunder