Dynamics Nav Abonnementsmodul

Har du brug for at kunne fakturere dine kunder for ydelser og varer på abonnementsbasis i Dynamics Nav og Dynamics 365 Business Central?

Commsoft har svaret på en simpel løsning, hvor abonnementsmodulet nu kan integreres med Dynamics Nav og Dynamics 365 Business Central.

Hos Commsoft har vi stor fokus på at lette hverdagen for vores kunder, ved at automatisere nogle arbejdsgange, der er tidskrævende. De ressourcer, der frigives kan med fordel investeres på andre områder.
Abonnementsmodulet giver et større overblik og bedre indtjening til din virksomhed og forretning, da fejlkilder minimeres, samtidig med at dine kunder vil opleve en mere strømlinet service.

Ved at integrere abonnementsmodulet i dit økonomisystem skal du ikke længere selv holde styr på løbende fakturering og herefter bruge yderligere tid på manuelt at indtaste faktureringen i dit økonomisystem. Effektiviteten af integrationen er altså ikke til at tage fejl af.

Med modulet får du også et hurtigt overblik. hvor mange abonnementer du rent faktisk har, hvor mange afmeldes og tilmeldes. Du vil undgå fakturering til afmeldte abonnenter og spare tid på ekstra arbejde i form af kreditnotaer. Du får ligeledes et hurtigt overblik over ikke-betalte abonnementer og kan let sende en rykker ud af systemet/modulet.

Effektivisering og gennemsigtighed

Abonnementsmodulet er et tillæg til din Nav-løsning. Den sikrer daglig administration af abonnenter og abonnementer. Modulet tilpasses til din type virksomhed og integreres med Debitor og Finans i Dynamics Nav. Hvilket sikrer, at de oplysninger, der bliver registreret i systemet. Også er tilgængelige og synlige på tværs af bogholderi, debitor og abonnement.


23. marts 2019 | Tanja Hende, Makom | for: Commsoft ApS 

FÅ VORES NYHEDSBREV

Få tilsendt vores nyhedsbrev hvor du får nyheder, updates, svar på spørgsmål omkring digitale medier og meget andet

Picture of Makom - Marketing & Kommunikation
Makom - Marketing & Kommunikation

+45 20 88 85 60
th@makom.dk

Lad os hjælpe med din online tilstedeværelse

Kontakt os via kontaktformularen eller benyt et af nedenstående link, så svarer vi hurtigst muligt.

Send os en besked i kontaktformularen herunder