En grønnere fremtid – tanke eller handling

Alle taler om det – alle vil have det – men få gør det!

Ingen er uenig om, at der skal gøres noget ved menneskets forbrug af naturens ressourcer, men få gør faktisk noget ved det. Det bliver ved snakken, for man kaster det ligesom videre til andre, f.eks. større virksomheder, der må tage sig af problematikken og så fortsætter samfundet ellers som hidtil. Men det er jo forkert, for mange bække små… – …!

Som den lille forbruger – uanset indkomst, erhverv eller deslige, er vi alle forpligtet til at drage omsorg for moderens natur; vi skal alle bidrage på de parametre der er muligt, for den enkelte. Man kan ikke bare lukke øjnene og tænke at det er en rar tanke at der er ‘nogen’ der gør noget ved CO2-emissionen – man skal selv være med!

Og det koster faktisk ikke noget at tænke sig om og derved berige vores kommende generationer med et klima og et miljø, der ikke er opbrugt af dit og mit overforbrug. Kig på din søn eller din datter, måske din brors eller søsters børn – er du ligeglad med hvad du efterlader til dem og deres børn?

Fremtiden er at se ind i et grønnere paradigme, hvor vi kigger på naturens ressourcer, der ikke må udtømmes. Dagligdagens profit er skammeligt, når den opnås på bekostning af andre i fremtiden eller af ren bekvemmelighed, det vil sige egenrådighed og ikke næstekærlighed.

Næstekærlighed til vores medmennesker må være trækplasteret til at vi ALLE bidrager til den grønne omstilling – enten ved at kigge ind – og arbejde med alle de værktøjer vi efterhånden har fået foræret (CSR / 17 verdensmål m.m.) – eller blot ved at støtte de virksomheder, der f.eks. via en crowdfunding ansøger om midler til at udvikle værktøjer, produkter, løsninger og idéer, der hjælper os ALLESAMMEN til en omstilling, hvor vi tilgodeser vores kommende generationer uden at gå på kompromis med vores nuværende generations behov.

Det er ikke længere legalt at hævde ‘Jamen nu har jeg gjort sådan og sådan og brugt det og det fungerer fint for mig’ hvis du får det samme, ved at lægge ‘plejer’ i graven. Hvis ikke det gavner fremtiden, gavner det udelukkende dig – det er egenrådigt! Der skal sadles om!
Kig dig selv i spejlet og mærk efter om det er tid til et skift på nogle platforme, hvor du ikke mister, men tværtimod bidrager – alt fra materialevalg, produktionsformer, lagringspladser m.m.!

Kom ind i kampen – for ved bidrag af ALLE når vi frem i målet sammen!

Hvordan bidrager DU til den grønne omstilling – erhverv eller privat, er ligegyldigt!

FÅ VORES NYHEDSBREV

Få tilsendt vores nyhedsbrev hvor du får nyheder, updates, svar på spørgsmål omkring digitale medier og meget andet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Makom - Marketing & Kommunikation
Makom - Marketing & Kommunikation

+45 20 88 85 60
th@makom.dk

Lad os hjælpe med din online tilstedeværelse

Kontakt os via kontaktformularen eller benyt et af nedenstående link, så svarer vi hurtigst muligt.

Send os en besked i kontaktformularen herunder