Evotek er specialiseret i handicap badeværelser

Evotek hjælper personer med et handicap der bliver afskåret fra deres designønske til deres nye badeværelse i forhold til hvad de er bevilliget fra kommunen i forbindelse med handicap relaterede hjælpemidler m.m.

Det de fleste ikke ved, er at man kan lave en aftale med kommunen, hvor man både kan tilgodese designet og få bevilliget de nødvendige redskaber og dele af ombygningen af badeværelset.
Hos Evotek har man specialiseret sig i rådgivning og vejledning overfor kunderne.
“Vi tager dialogen med kommunen. Vi har indsigt og overblik over de hjælpemidler, der findes på markedet,” fortæller indehaver af Evotek ApS, Flemming K. Olesen.
“Med vores ekspertise som Energivejleder, BedreBolig Rådgiver og autoriseret VVS-virksomhed, kan vi rådgive kunden bedst muligt i forhold til et kommende badeværelse.”

Det kræver viden at udføre badeværelser, der skaber den nødvendige tilgængelighed for brugere med et handicap, samtidig med at bygningsreglementet overholdes og designet ikke glemmes.
“Uanset behov, finder vi en løsning der passer både i forhold til funktionalitet og design,” lyder det fra Evotek.
“Vi hjælper kunderne i forhold til serviceloven og hvilke rettigheder de har i forhold til kommunen og støtte til udgifterne.”

Personer med et handicap har ret til støtte i forhold til boligændringer. Det er nødvendigt, for at brugeren kan klare sig i egen bolig. Skal badeværelset derfor ændres i forhold til behovet. Det er ofte en god idé at renovere det til nyere design, imødekommenhed og funktionalitet.
“Opgraderingen af badeværelset er naturligvis først og fremmest vigtigt i forhold til funktionaliteten. Det skal hverken udelukke design og mulighed for at energioptimere sin bolig væsentligt,” slutter Flemming K. Olesen fra VVS-virksomheden Evotek ApS.


20. januar 2020 | Tanja Hende, Makom | for: Evotek ApS 

FÅ VORES NYHEDSBREV

Få tilsendt vores nyhedsbrev hvor du får nyheder, updates, svar på spørgsmål omkring digitale medier og meget andet

Picture of Makom - Marketing & Kommunikation
Makom - Marketing & Kommunikation

+45 20 88 85 60
th@makom.dk

Lad os hjælpe med din online tilstedeværelse

Kontakt os via kontaktformularen eller benyt et af nedenstående link, så svarer vi hurtigst muligt.

Send os en besked i kontaktformularen herunder