Fornyet tro skabte afsættet til drømmejobbet

Hos WILLBRANDT Gummiteknik har vi et ansvar overfor det samfund, vi er en del af. Vi har fokus på at skabe en positiv påvirkning hos de mennesker, der – på ét eller andet tidspunkt i livet – står ved en skillevej, som sender dem ud af kurs og ligeledes fokus på lærlinge og praktikanter, der har brug for virksomheder, som hjælper dem videre i deres valg af uddannelse eller indgangen til erhvervslivet. Vi tager et ansvar overfor vores egne medarbejdere og for mennesker der er på kanten af arbejdsmarkedet og vi kan mærke at vores indsats er med til at styrke medarbejdernes engagement, tryghed og sammenhold.
Hos WILLBRANDT er det medarbejderne, der skaber virksomhedens merværdi og vækst – også de medarbejdere, der er hos os i kortere perioder, såsom praktikanterne.

I 2016 tog WILLBRANDT Gummiteknik mod Yasmillah, der efter en periode med stress, skulle tilbage på arbejdsmarkedet. Hun var igang med en handelsøkonomisk eksamen og søgte i den forbindelse en praktikplads i 6 måneder – 3 måneder i praktik samt 3 måneder til hovedopgaven – i afsluttende periode. Hun afsluttede sin eksamen som Handelsøkonom med en hovedopgave om WILLBRANDT Gummiteknik. Efterfølgende blev Yasmillah tilbudt en deltidsstilling hos WILLBRANDT Gummiteknik, som IT & Marketing ansvarlig.
Rapportering, statistikker og sales controlling blev koblet på – efter Yasmillahs ønske, da der var stor engagement, drive og interesse for netop dette felt for Yasmillah.
WILLBRANDT har haft en intern styrke med Yasmillah på holdet og hun har selv udviklet sig meget gennem de seneste 3 år.


Yasmillah opsiger stilling

Nu – i 2019 – har Yasmillah valgt at opsige sin deltidsstilling hos WILLBRANDT Gummiteknik. Vi glædes over årsagen til opsigelsen. Da Yasmillah – qua hendes periode hos WILLBRANDT – har fundet sin hylde. Og sin passion i erhvervslivet. Yasmillah har nemlig fundet ud af, at hun især interesserer sig for HR. Og alt indenfor Insights. Og derfor har takket JA til en stilling indenfor administration og HR hos Pibers Hus i Rønnede. Som beskæftiger sig med Bosteder.
“Jeg er glad for at jeg får muligheden for at arbejde med det jeg virkelig brænder for – mennesker, HR og så videre,” fortæller Yasmillah. “Men jeg er også meget ked af at forlade WILLBRANDT, for her er arbejdsklimaet og sammenholdet helt unikt. Vi er en lille familie, der hjælper og engagerer hinanden.”

“Vi har hjulpet Yasmillah videre i sin karriere og i erhvervslivet. – Og det glæder vi os meget over,” lyder det fra den adm. direktør Johnny Frank Anekjær. “Vi har stor interesse i lokalområdet og samfundet i det hele taget. Vi er altid åbne overfor nye praktikanter i kortere eller længere perioder. Vi ser det som vores pligt og ansvar at bidrage til fremtidens vækst. Ved at hjælpe unge under uddannelse. Så der fremadrettet vil være faglært arbejdskraft.”

Praktikanter er gode for virksomheden

WILLBRANDT har i de seneste 2 år også haft andre praktikanter. Blandt andet en salgs- og marketingassistent i 3 måneder. Her valgte praktikanten ligeledes at skrive en afsluttende hovedopgave om WILLBRANDT Gummiteknik. Og en logistik økonom. Der efter sin 3 måneders praktikperiode hos WILLBRANDT fik en fastansættelse hos Lidl.
“Det er jo ikke kun praktikanterne der lærer noget af os. Vi lærer også meget af praktikanterne internt. Her i virksomheden. Og så er der bare noget godt over dét. At udvise ansvarlighed og være med til at hjælpe de unge eller udsatte videre i livet,” slutter adm. direktør Johnny Frank Anekjær.


28. maj 2019 | Tanja Hende, Makom | for: WILLBRANDT Gummiteknik A/S

FÅ VORES NYHEDSBREV

Få tilsendt vores nyhedsbrev hvor du får nyheder, updates, svar på spørgsmål omkring digitale medier og meget andet

Picture of Makom - Marketing & Kommunikation
Makom - Marketing & Kommunikation

+45 20 88 85 60
th@makom.dk

Lad os hjælpe med din online tilstedeværelse

Kontakt os via kontaktformularen eller benyt et af nedenstående link, så svarer vi hurtigst muligt.

Send os en besked i kontaktformularen herunder