HTTPS://www

HTTPS://www

Har du en hjemmeside hvor der i ‘søgebaren’ blot står http://www…. ? Så er din hjemmeside ikke sikret! Og mange vil ikke kunne tilgå din hjemmeside, da ‘browseren’ advarer om en ‘usikker side’.
For at få https aktiveret på din hjemmeside skal du have et SSL certifikat og installere dette på din hjemmeside. Hos nogle webhotel-sider er det gratis, hvorimod det kan koste rigtig meget hos andre.

Det er meget vigtigt for din virksomhed at din hjemmeside er ‘sikker’ og er beskyttet med SSL, og dermed får https-stien.

Har du et købt et SSL certifikat og installeret det på din hjemmeside og din side stadig viser at den er usikker og går over på ‘http’-siden, kan det skyldes gamle plugins, der evt skal opdateres, eller billedfiler der peger tilbage til det gamle.
Google Chrome indeholder et værktøj der kan vise dig detaljerne for hvorfor din side endnu ikke er ‘sikret’ selvom du har et gyldigt SSL certifikat. Dette værktøj får du frem ved at klikke et sted på din hjemmeside med højre museknap og vælge ‘Undersøg’, vælg dobbeltpilen i toppen og tryk på ‘Security’.
Hermed får du en oversigt over hvorfor https ikke vises på (nogle) sider.
Når du har udbedret fejlene vil din side gå over i ‘sikret’ tilstand og ‘hængelåsen’ og dermed https vil vises.

Et SSL certifikat sikrer at din hjemmeside eller webshop har en sikker forbindelse, hvor ingen kan få fat på dine kunders oplysninger, såsom kreditkort, kontaktformular beskeder og andre informationer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *