I. Anker Andersen har gravet ‘grønt’ i mange år

Entreprenørvirksomheden I. Anker Andersen blev stiftet tilbage i 1964.
Til trods for firmaets efterhånden lange historik, er det vigtigt for virksomheden at udvikle sig i takt med efterspørgsel og ansvarlighed.
Det er I. Anker Andersens kernestrategi at fortsætte med at være en solid, lønsom og ansvarlig virksomhed, der anerkendes af både kunder og ansatte.

Firmaet har siden 1964 været hovedentreprenør på Sjælland for nedgravning af blandt andet tele- og antennekabler, som sidenhen er blevet erstattet med fiberkabler, der skal forsyne forbrugerne med hurtig adgang til den hastig voksende tidsalder.
Og med en verdenspandemi som Covid-19, har vi alle måtte erfare at verden har brug for digitale løsninger for at bibeholde den tilgængelighed til alt det vi har brug for i hverdagen – erhvervsmæssigt og privat.
Hele fiberinfrastrukturen er med til at sikre at der implementeres bæredygtige digitale løsninger, der er til gavn lokalt, regionalt og globalt. Med fibernet fremtidssikrer man at kommende digitale løsninger får adgang til et hurtigt voksende behov for hurtigere internet, for at løse flere og langt mere komplekse opgaver og projekter.

Fremtidens smarte bygningsstrukturer kommer ligeledes til at kræve langt mere omfattende kommunikationsmuligheder, hvor hele undervisningen er og bliver digitaliseret.

For at sikre sig adgang til fibernet er det nødvendigt med nedgravning af kabler og med det stigende iværksætteri af de største udbydere af fiberinfrastruktur, vil det om ganske få år være svært at finde et sted i Danmark, hvor der ikke er adgang til fiber.
I. Anker Andersen har de sidste årtier specialiseret sig i nedgravning af trækrør og kommunikationsledninger for tele- og elselskaberne og har især i de senere år været med i opsvinget af den hurtig voksende bredbåndsteknologi.

Energi- og teleselskaberne har sat turbo på nedgravningen, især efter Coronapandemien har behovet lagt et markant pres på forbedringer på det digitale område.
I. Anker Andersens medarbejdere er specialister i nedgravning af de plastikrør, hvorigennem de optiske fiberkabler løber.
Når der graves, sker det for at opbygge et net af ‘store veje’ ud til en kortere afstand til nærmeste beboelse/virksomhed.
Nogle af de kabelrør virksomheden nedgraver forbliver tomme, men er klar til at blive forsynet med fibernet ved bestilling, ved at skyde kablerne igennem røret med lufttryk.
Så selvom I. Anker Andersens opgave ikke umiddelbart kan forbindes med ‘den grønne omstilling’ eller bæredygtighed, så er virksomheden alligevel med til at skabe et afsæt til en grønnere og mere ansvarlig verden, hvor blandt andet Verdensmål nr. 9 kan fremhæves:
‘Industri, innovation og infrastruktur’.

FÅ VORES NYHEDSBREV

Få tilsendt vores nyhedsbrev hvor du får nyheder, updates, svar på spørgsmål omkring digitale medier og meget andet

Picture of Makom - Marketing & Kommunikation
Makom - Marketing & Kommunikation

+45 20 88 85 60
th@makom.dk

Lad os hjælpe med din online tilstedeværelse

Kontakt os via kontaktformularen eller benyt et af nedenstående link, så svarer vi hurtigst muligt.

Send os en besked i kontaktformularen herunder