IT-drift support

IT-drift support

Commsoft Aps er partner i IT-Mester, som er en sammenslutning af 42 lokale IT-service virksomheder. IT-Mester selskaberne hjælper med rådgivning, drift og vedligehold af alt fra hosting og serverinstallation til support af software og opsætning af mailkonti.
Partnerskabet skaber en stor dynamik og kundeservice til Commsofts kunder, for selvom vores speciale er specificeret i CRM og ERP løsninger, kan vi med fordel trække på vores dygtige kollegaer og tilsammen håndtere den specifikke problemstilling. Via partnerskabet skabes der et stort kompetencespænd og muligheden for at supportere hele IT-driften.
Commsoft tilbyder derfor hjælp til IT-drift, således at I udelukkende behøver at holde fokus på jeres dagligdag og jeres arbejdsopgaver.

Med IT-drift support fra Commsoft får I de bedste forudsætninger for at jeres computere altid virker, at det er sikkert at benytte betalingsløsninger og netbank samt at programmerne kører optimale. Hos Commsoft leverer vi en samlet supportløsning, som indeholder adgang til brugerhotline og onsite computer support, automatisk opdatering af computer og standard programmer, automatisk beskyttelse af computer mod virus, hackere og ransomeware, proaktiv løsning af computerproblemer via overvågning af computerens tilstand samt reduktion af nedetiden til et absolut minimum.

Det er fordelagtigt at vælge en god samarbejdspartner

Det er naturligvis fordelagtig, at vælge en samarbejdspartner. Som kan tilbyde en totalleverance, som er kundetilpasset. Og som frigør din virksomheds egne ressourcer. Og som tilmed resulterer i en række konkrete økonomiske fordele. Ved at outsource din IT-drift til Commsoft, får du tid til din kerneforretning.
Med IT-drift support sikrer du, at din virksomhed altid kører i højeste gear og at ressourcespild (nedetid) bliver minimeret markant. Du vil derfor hurtigt opleve, at det bliver en god investering.
Selvom du mener, at alt tilsyneladende virker fint og der ikke er nogle umiddelbare problemer, er det alligevel en god idé, at få gennemgået IT-systemerne og få et service-tjek. Vedligeholdelse er langt billigere og bedre end nedbrud og reparationer.

Med Commsoft får du en partner. Der er fleksibel og serviceminded og vi går langt for vores kunder. Ud over almindelig IT-drift support er vi specialister i Dynamics 365 (Nav) og SuperNav 365 samt Uniconta.


31. januar 2019 | Tanja Hende, Makom | for: Commsoft ApS