Kopi er mere end blot kopiering

Køge Kopicenter er en totalforretning indenfor grafik- og trykbranchen

Efter 27 år i branchen kender Køge Kopicenter til udvikling og at finde veje til sikker fremtidig drift.
Køge Kopicenter A/S fik sit navn tilbage i 1992 og har mange årtier i drift, men navnet alene holder ikke virksomheden tilbage i forhold til deres ønske om at drifte og tilpasse sig markederne og den fremtidige konkurrence.
Køge Kopicenter A/S er meget mere end blot et almindeligt ‘Kopicenter’.
Virksomheden har udviklet sig med fremtiden og står idag som en totalforretning indenfor hele den grafiske branche, krydret med hele deres store ekspertise og udvidelse af trykmaskiner. Der er derfor intet, i branchen, som Køge Kopicenter ikke kan kaste sig professionelt ud i.
Det er også de mange år i branchen, som har gjort Køge Kopicenter til en eftertragtet partner, for de kunder, der ved, at Køge Kopicenter er mere end blot ‘kopier’.

Samarbejde med regionen

Supersygehuset i Køge har mange bolde i luften. En del af dem varetager Køge Kopicenter A/S.
Regionen er godt klar over at de kan bestille alt andet end udelukkende kopier hos virksomheden. I sin spæde start blev der spurgt efter den ene og den anden tryksag, men regionen fik hurtigt øje for at Køge Kopicenter er en totalforretning, de kunne få glæde af. Ydermere er lokal arbejdsfordeling i højsædet for kommuner og regioner for at fremme det lokale erhvervs samfund.

Region Sjælland har et stort sygehusprojekt i Køge. Det kommende Supersygehus skal bygges og det skal visualiseres overfor borgerne. Efter et årelangt samarbejde med Køge Kopicenter A/S var samarbejdspartneren ikke fjern, for Køge Kopicenter har gentagende gange bevist, at de kan meget mere end blot ‘kopiering’. Virksomheden har visionen, ønsket og kvalifikationerne.
Så et samarbejde med Region Sjælland kom på plads – til Sjællands Universitetshospital.

Store krav til Køge kopicenter

Kravene var store, men intet Køge Kopicenter ikke kunne imødekomme.
I samarbejde med Sjællands Universitetshospital var opgaven i sin enkelthed, at sørge for information om det nye Supersygehus i Køge, det vil sige beskrivelse og omfang, tidsplaner, ligesom der skulle vises hvordan de nye værelser og hospitalet vil komme til at se ud.
Køge Kopicenter A/S kom ud til nuværende sygehus i Køge og i samarbejde blev der skabt en retningslinje i forhold til profilering til borgerne om det kommende supersygehus-projekt.
Alt grafisk opsætning blev produceret af Køge Kopicenter A/S i samarbejde med sygehuset, hvor Kopicentret kunne matche de krav, der blev stillet til udstilling og profilering af den kommende proces. Informationskilden er ekstrem vigtig i forhold til borgerne.

Den gamle indgang og receptionen på det allerede eksisterende sygehus blev brugt til at visualisere og profilere den ændring, der vil komme i fremtiden, i forbindelse med opførelse af det nye Supersygehus i Køge regionen. Sygehuset i Køge havde et ønske om at kunne åbne udstillingen pr. 1. september 2019, så der var pres på Køge Kopicenter med opsætning af alt grafisk materiale og få det trykt og monteret rettidigt, for at holde tidsplanen.
Det gamle indgangsparti på det eksisterende sygehus i Køge blev valgt til at vise, hvordan det nye Supersygehus i Køge bliver bygget. Køge Kopicenter A/S leverede kæmpe plancher, monteret på letvægtsplader, tilpasset det eksisterende parti. Den eksisterende information stod med frostet folie, som Køge Kopicenter afmonterede og herefter monterede nye printede fliser og billedserier i 16 meters længde på stedet.

Kommende byggeri

Inde i den gamle information, på det eksisterende sygehus, fortælles der nu historien om det kommende byggeri, på fem sæt dobbelte plancher, som blev printet og opklæbet på letvægtsplader, plader som kunne foldes på midten og dermed tilpasses den arkitektoniske runde eksisterende opsætning.
De forhenværende glasvægge omkring informationen blev brugt til store print. Som gengiver de nye og eksisterende bygninger. Som ligeledes er en del af det store Supersygehus projekt.

Navnet alene profilerer ikke udsvinget

Alt i alt kan Køge Kopicenter A/S i den grad bevise, at navnet alene ikke fortæller om den totalforretning. Som virksomheden er idag. Med mange trofaste kunder i de seneste 27 år. Har Køge Kopicenter A/S valgt at følge fremtidens efterspørgsler. Og udvikler sig kontinuerligt i takt med markedet.
Så når du tænker ‘kopi’ skal du tænke ‘totalforretning’ – for det er netop dét. Køge Kopicenter A/S står for idag. En totalforretning.
Det er ikke virksomheden, der sætter grænser på oplæg, ønsker og deslige.

Hos Køge Kopicenter er der ingen begrænsninger, ingen rammer. Der er udvikling og tilpasning til markedet og efterspørgslen.
Køge Kopicenter A/S leverer alt i grafisk materiale, webdesign, tryksager, i alle regi’er, uanset dit ønske. Og tillige tilbyder Køge Kopicenter tryk på tøj og alt indenfor foliebeklædning. Også om det er din bil eller din facade, der skal beklædes.
Med Køge Kopicenter A/S går du trygge veje. Vil du hele vejen med en tryg partner indenfor visuel profilering af din virksomhed. Så vælger du blot Køge Kopicenter A/S.


30. oktober 2019 | Tanja Hende, Makom | for: Køge Kopicenter A/S

FÅ VORES NYHEDSBREV

Få tilsendt vores nyhedsbrev hvor du får nyheder, updates, svar på spørgsmål omkring digitale medier og meget andet

Picture of Makom - Marketing & Kommunikation
Makom - Marketing & Kommunikation

+45 20 88 85 60
th@makom.dk

Lad os hjælpe med din online tilstedeværelse

Kontakt os via kontaktformularen eller benyt et af nedenstående link, så svarer vi hurtigst muligt.

Send os en besked i kontaktformularen herunder