Multibook


4. april 2018 | Tanja Hende, Makom | for: coworkit

Maksimal besparelse, øget kundeoplevelse og digital automatisering

-webbaseret bookingsystem med direkte adressevalidering

Coworkit (tidl. IT-Mester) er en sammenslutning af 42 lokale IT-servicevirksomheder, som dækker det meste af landet.
Coworkit selskaberne hjælper med rådgivning, drift og vedligehold af alt fra hosting og serverintallation til support af software og opsætning af mailkonti.

Automatisering og digitalisering er på dagsorden i de fleste virksomheder og forventningerne til implementering af digitale løsninger de kommende år, er høje.
Der er stor fokus på ressourceoptimering for at forbedre virksomhedernes konkurrencekraft ved brug af automatisering og digitalisering.

IT-virksomheden Multiflash A/S i Hedehusene, som er en del af Coworkit (tidl. IT-Mester) sammenslutningen, har specialiseret sig i udviklingen af software til intelligent transport.
“Vi vil gerne hjælpe transportsektoren med at udnytte optimeringsmulighederne qua den intelligente software, som automatiserer en del arbejdsgange og dermed reducerer omkostninger,” fortæller direktør for Multiflash, John Thuren.
“Vi har fokus på, at finde løsninger, som mindsker fejlleverancer og spildte ressourcer og som dermed sikrer en bedre indtjening. Ikke at forglemme at vi qua vores systemer også tilgodeser klima og miljøet.”

Værdifuld omstilling med MultiBook

Med MultiBook får du som vognmand et webbaseret program til effektiv ruteplanlægning til samtlige af dine vogne og kørsler. MultiBook er et bookingsystem med direkte adressevalidering og integration til dit ERP (økonomi) system.

“Kunden booker selv leverancen og validerer dermed også selv adressen. Systemet finder en kvalificeret bil i distriktet og den nye tur accepteres af chaufføren indenfor 20 minutter. Ruten beregnes automatisk og sendes til en app,” fortæller direktør John Thuren.

Med systemet MultiBook følger en app, som holder styr på dine leverancer, afhentninger og som kan disponere din tid. App’en har stregkodescan med kamera og app’en kan overføre data.
“Er turen ikke accepteret indenfor 20 minutter, overgår bookingen til manuel disponering.”

Med MultiBook får din virksomhed altså en optimeret ruteplanlægning, som beregner den mest optimale rute på baggrund af specifikke kriterier.
“Vores kunder oplever at skulle køre færre kilometer på mindre tid med en bedre kundeservice,” lyder det fra direktøren.
“Til glæde for miljøet, reducerer vi via vores system, brændstofforbruget, mindsker CO2 udledningen og slidtage på vejene.”

Forbedret kundeoplevelse

Med MultiBook bliver kundeoplevelsen forbedret.
“Via egen rejse gennem MultiBook er kunden selv ‘herre over’ indtastninger og muligheder/valg,” fortæller John Thuren, der lægger stor vægt på øget kundeservice.
“Gennem bedre kundeoplevelser skabes der vækst.”

Ekstraordinære kundeoplevelser er en vigtig konkurrencemæssig parameter i en transparent og oplyst verden, hvor kunderne har omgående adgang til alle informationer, produkter og services.

Den brugervenlige software giver, udover store besparelser på kørselsafstande, også mulighed for at strukturere kørselsaktiviteterne. Integrationen med MultiBook fungerer gnidningsfrit og giver dynamiske brugerflader, der sikrer konstant omstillingsevne i en travl hverdag.

“Med MultiBook systemet optimerer du arbejdsflowet og reducerer fejl og arbejdstid. Du får en hurtigere eksekvering af ordrer og mulighed for både at afhente og levere ordrer på samme rute,” fortæller John Thuren.
Med MultiBook får du altså en omkostningsreducering i form af optimeret arbejdsflow, brændstofbesparelse og digital systematisering.
“Kunden booker via MultiBook. MultiBook henter priserne fra ERP (økonomi) systemet via en webservice og kunden modtager en pris på bookingen/bestillingen. Bestillingen overføres til håndtering i MultiTrack og overgår derefter til fakturering.”

Digital transformation

Med MultiBook systemet får du et digitalt system, tilpasset din virksomhed, som integreres med andre vigtige systemer i virksomheden; ERP (økonomi og kundedatabase) systemet.
Via denne systematisering ændrer du ikke blot på en masse vigtige parametre i optimering, reducering og bedre oplevelser, du får også serveret dine kunders adfærd og kan segmentere i kundetyper.
Den digitale teknologi har ændret på forbrugsvanerne og du kan følge dine kunder tæt.
“Kunderne forventer relevant information om det, de foretager sig, når som helst og hvor som helst, og på den platform/enhed, som de foretrækker. For at holde trit med den nye type kunde, må virksomhederne altså tage teknologien i brug og dermed digitalisere de fleste af deres arbejdsgange,” konstaterer direktøren.

Med MultiBook har Multiflash således optimeret kunderejsen, automatiseret på arbejdsgange, reduceret på omkostninger og taget et ansvar overfor klima og miljø.

MultiBook er en del af en større produktfamilie, som hedder MultiRoute.
Vil du høre mere omkring systemet, bedes du kontakte Multiflash A/S i Hedehusene.

FÅ VORES NYHEDSBREV

Få tilsendt vores nyhedsbrev hvor du får nyheder, updates, svar på spørgsmål omkring digitale medier og meget andet

Picture of Makom - Marketing & Kommunikation
Makom - Marketing & Kommunikation

+45 20 88 85 60
th@makom.dk

Lad os hjælpe med din online tilstedeværelse

Kontakt os via kontaktformularen eller benyt et af nedenstående link, så svarer vi hurtigst muligt.

Send os en besked i kontaktformularen herunder