Rengøring & Corona (Covid-19)

Der er ingen tvivl

Der er ingen tvivl om, at vi befinder os i en helt særlig situation i Danmark – ja, i hele verden, lige nu.
Nordisk Polering og vores medarbejdere har, ligesom alle andre, mærket effekten af pandemien og selvom det er nemt at blive lidt panisk omkring bakterier og sanering, så er det vigtigst at bevare roen.

I denne artikel kan du læse lidt om, hvordan du kan sikre fornuftig hygiejne på arbejdspladsen og i hjemmet, når Danmark nu begynder at ‘lukke op’ igen.

Vi passer på medarbejdere og kunder

For Nordisk Polering er det vigtigt at gøre vores bedste for at passe på vores medarbejdere og hjælper til hos vores kunder, med noget af det vi er bedst til: Rengøring.
I denne tid, hvor institutioner og skoler begynder at ‘åbne op’ igen, er vores medarbejdere på frontlinjen og arbejder for at minimere muligheden for smitte.
“Rengøring har aldrig været vigtigere, derfor er det også nødvendigt at vi tager vores forholdsregler og udstyrer vores medarbejdere med den viden og det udstyr, de har brug for, når de skal sikre sig selv og andre mod smitten,” understreger direktør Tommy B. Iversen.
“Det er nu, at virksomheder, der tilbyder rengøring, virkelig kan gøre en forskel på arbejdspladsen og i hjemmet og Nordisk Polering står klar til at yde den maksimale indsats.”

Hvad er vigtigt at huske, når det kommer til rengøring?

Hvad enten det er arbejdspladsen, der åbner igen eller du fortsat bliver hjemme, er der nogle ting du kan gøre selv eller få din rengøringsekspert til at orden. Dette understøtter samfundets samlede indsats lige nu.

Arbejdspladsen bør holdes hygiejnisk til alle tider. Der er forskel på almindelig rengøring og desinficering.
Mens rengøring får rummet til at se pænt ud, fjerner snavs, så kræver det desinficering, hvis man skal fjerne visse sygdomsbærende organismer. Man bør dog ikke desinficere for ofte, da menneskets immunforsvar styrkes af at blive udfordret med nye bakterier, så det kan blive stærkere.

Det er vigtigt at desinficere overflader i hjemmet og på arbejdspladsen.
Man kan tørre overflader af mere regelmæssigt, desinficeringen afhænger af din situation.
Mødes du med mange mennesker?
Har der været syge mennesker i lokalet eller har i nogle på arbejdspladsen, der er særlig sårbare?
“Vi foreslår at man fokuserer på overflader og genstande, der ofte bliver brugt, såsom dørhåndtag, køkkenborde, vandhaner og udløseren til toiletskyllet,” siger Tommy B. Iversen.
“På kontoret kan det være musen eller rattet i firmabilen.”

Han foreslår også, at man kommunikerer hygiejneregler til medarbejdere: “Husk også selv at vaske hænder og gerne spritte dem, for den største smittebærer er os selv, når vi bevæger os ud i supermarkedet eller samarbejdspartnere og kunder.”

Sidst men ikke mindst er det en god idé, at have udstyret i orden. Hav nok sæbe, servietter og sprit på kontoret. Så kan du nemt holde en fornuftig hygiejne.

Den professionelle rengøring

Det er ikke alle, der kan overkomme at holde alting så rent, som situationen kræver det lige nu. Som direktør i Nordisk Polering kan Tommy B. Iversen godt mærke, at virksomheder og private har fået større fokus på renlighed: “For mange af vores kunder er der en tryghed i at overlade rengøringen til os. De ved at vi har erfaring til både at være effektive og grundige. Og til virksomheder leverer vi jo totalløsninger, hvor vi også sørger for, at der er sæbe og sprit på toiletterne.”

Nordisk Polering har erfaring med alt fra butikker til kontorer, institutioner og private.
“Når man kommer så vidt omkring, både geografisk på Sjælland og i de variationer af opgaver vi håndterer, så opbygger man en erfaring, der er værdifuld i denne tid. Selvom vi godt kan mærke, at kontorer har lukket ned de sidste mange uger, så vil hjulene langsomt begynde at dreje igen og interessen for den helt rene arbejdsplads vil stige markant,” mener Tommy B. Iversen.


16. maj 2020 | Cecilie Nielsen, Makom | for: Nordisk Polering ApS 

FÅ VORES NYHEDSBREV

Få tilsendt vores nyhedsbrev hvor du får nyheder, updates, svar på spørgsmål omkring digitale medier og meget andet

Picture of Makom - Marketing & Kommunikation
Makom - Marketing & Kommunikation

+45 20 88 85 60
th@makom.dk

Lad os hjælpe med din online tilstedeværelse

Kontakt os via kontaktformularen eller benyt et af nedenstående link, så svarer vi hurtigst muligt.

Send os en besked i kontaktformularen herunder