Samarbejde

i fælleskab når vi målet – for kunden

Samarbejde

Målet nås ved fælles indsats

Hvordan vi
kan hjælpe dig

En virksomheds mål, vækst og pejlevej, udgør ikke produktet/ydelsen alene, såvel det hele ikke udelukkende handler om marketing og synlig profilering. Der er mange ben, en virksomhed skal stå på, for at kunne effektuere 100% og dermed tilgå markedet professionelt og også udnytte de værktøjer og muligheder, der står for døren. 

Fællesskab

I et fællesskab hvor DU står stærkest

Makom - Marketing & Kommunikation

Hos Makom forbinder vi dig som virksomhed med dine kunder.
Gennem øget adgang til og formidlingen af viden på internettet, sætter vi fokus på behovet hos netop dine kunder, for at skabe en ‘top-of-mind’ genkendelse, der konverter til salg og en forøget vækst på dit eksiterende marked. Ydermere har vi fokus på, i samarbejde med de øvrige eksperter, at åbne op for nye markeder for din virksomhed og dine produkter/ydelser. 

'Du kan have verdens bedste produkt - uden kommunikation er det intet værd'

Hos Makom har vi fokus på markedet, og de kundeoplevelser der kan skabes.
Alle kommunikations aktiviteter skal have klar sammenhæng med virksomhedens værdi og grundlag. Derudover skal din kommunikation fortælle om oplevelser og udvikling internt, for at de eksternt kan slå rødder.

“Det er ikke svært at træffe beslutninger, når man kender sine værdier”

Roy Disney, Walt Disney

Funding2Learn

Funding2Learn lægger ruten for vækst via kompetenceudvikling af ledelse og medarbejdere, som er de vigtigste ressourcer i enhver virksomhed. 
Funding2Learn skræddersyr forløb til den enkelte virksomheds behov, og vi starter altid med en kop kaffe. 

Funding2Learn leverer rådgivning inden for strategi, ledelse- og teamudvikling samt innovationsprojekter – særligt de grønne indsatser er højt på agendaen.

Funding2Learn er særlig stærk inden for junglen af støtteordninger til HR- udviklingstiltag. Ofte gør disse midler det muligt for virksomheden at få taget fat i større indsatser og realisere nogle af potentialerne, idét konsulentydelsen kan få en delvis finansiering. 

Ezense.biz | Værdieskabende mentor for virksomheder

Peter Dam hjælper ejerleder og virksomhedsleder med at udvikle mere glæde, vækst og energi i de unikke værdier i din virksomhed og dermed øge kundeloyalitet samt indtjening.

Det skal være sjovt, at være ejerleder og ikke en belastning med de daglige opgaver...

Drømmen skal fastholdes og være bevidste handlinger i dagligdagen, så der bliver sagt NEJ til de arbejdsopgaver som ikke skaber motivation og energi i virksomheden og dermed fastholde den ‘glade’ arbejdsplads. 
At have modet og bevidstheden til at sige NEJ – skaber og bevarer de unikke værdier og et bevidst formål med det man GØR. 
Når du gør det i salg og kontakt med andre virksomheder, bliver der skabt nærvær og menneskelige relationer, som skaber loyale kunder for virksomheden og dermed en fremtidig stabilitet. 

Vi starter altid med en uforpligtende dialog og mødes helst fysisk med et formål i, at forventningsafstemme om der kan skabes kemi og synergi mellem dine udviklingsforventninger og mine menneskelige kompetencer. 

Emil Frej | Fotograf

Emil Frej Hansen har været professionel fotograf siden 2006 og har lavet det meste inden for Erhvervs- og reklame fotografering.

Emil Frej Hansen sætter en stor ære i at få kunden til at føle sig tryk og i gode hænder. Han kan hjælpe jer med at løfte jeres visuelle udtryk og få formidlet de gode historier, gennem film og billeder.

Han har en kreativ og professionel tilgang til jeres projekt og vil – sammen med jer – få realiseret jeres idéer og visuelle versioner.

I fællesskab står DU stærkest!

Kontakt os for en uforpligtende dialog, hvordan vi, som eksperter, kan klæde dig bedst på, og hvor du kommer ud over stepperne.

KUNDEUDTALELSER

Hvad siger kunderne?