Store udsving

– kræver ikke masser af plads, men masser af viden!

Zolvo er ekspert i intern logistik. Virksomheden designer, bygger og vedligeholder alle former for interne logistikløsninger.
Zolvo har tidligere været datterselskab til Langebæk, der tilbyder logistikrådgivning og logistikløsninger. Datterselskabet var kendt som Langebæk Teknik, men er i dag en selvejet virksomhed, drevet af Mads Carlsen og Mads Lissau Jensen.

Thermo Fischer Scientific producere

Virksomheden Thermo Fischer Scientific, der producerer og sælger nogle af verdens bedste laboratorieprodukter, kontaktede Zolvo, der tidligere har stået for udvikling og opbygning af deres eksisterende anlæg, for at høre mere om muligheden af en opgradering.
Thermo Fischer Scientific har stor fokus på effektive processer, kvalitet og løbende forbedringer. Dette kan ses i deres investeringer i udvikling og deres tekniske produktionsanlæg, hvor avancerede maskiner, robotter og bestrålingsanlæg kører døgnet rundt for at forvandle plastgranulat til verdens bedste laboratorieprodukter.

Mads Carlsen, som er logistik økonom og Mads Lissau Jensen, som er ingeniør med speciale i logistik, har efterhånden mange års teoretisk og praktisk erfaring og ekspertise med løsninger, design og opbygning af interne logistikanlæg.
Thermo Fischer Scientific tøvede ej hellere med at tage kontakten til Zolvo igen, for at drøfte ønsket om udvidelse og udbygning af deres eksisterende anlæg.
“Med Zolvo ved roret, er vi sikre på, at vores ønsker bliver omsat til praksis. At vi, med den nye løsning, får maksimal automatisering og at vores medarbejdere får en bedre ergonomi og langt mindre løft i løbet af deres arbejdsdag,” fortæller Thomas Rex, som er Chef hos Thermo Fischer Scientific i Roskilde.

Elsker skæve løsninger i Zolvo

“Vi elsker de ‘skæve løsninger’, det vil sige, hvor man skal tænke ‘ud af boksen’ og hvor de almindelige standardløsninger ikke passer ind,” lyder det fra Mads Carlsen, partner og adm. direktør hos Zolvo. “Vi er meget fleksible og innovative. Og hvis vi undervejs i opbygningsfasen, i samarbejde med kunden, finder ud af en anden, men bedre løsning, er vi de første, der ‘sadler om’ for at tilpasse anlægget til den nye løsning. Vi har stor villighed for netop at opbygge de mest sikre, automatiserede og effektive interne logistikanlæg i branchen.”
Og netop fleksibiliteten er Zolvo især kendt for. “Standardløsninger er ikke optimale. Hos Zolvo tegner og designer vi – i tæt samarbejde med virksomheden – anlæg der optimalt matcher virksomhedens behov for skala og funktionalitet,” fortæller Mads Carlsen. “Vi har mange års erfaring med både store som små designløsninger og assisterer med at finde og opfinde innovative løsninger.”

Projektet hos Thermo Fischer Scientific var første gang på tegnebrættet i juni 2018. Efter nogle indledende møder og et efterfølgende færdigt layout på det nye anlæg, blev produktionen og opbygningen af anlægget en realitet.
“Vi skulle rive det gamle anlæg ned, for at få plads til at bygge det nye anlæg op. Det alene er en omfattede proces. Så fra vi var enige om ombygningen til vi kunne aflevere det nye anlæg til kunden gik der ca. 8 måneder,” lyder det fra den adm. direktør hos Zolvo.

Zolvo startede det for 25 år siden

For 25 år siden (ca. 1996) blev det første anlæg til Thermo Fischer Scientific bygget af virksomheden Langebæk. I 2015 foretog Langebæk Teknik en mindre udvidelse af anlægget. Og nu i 2019 foretog Zolvo endnu en udvidelse på anlægget.
“Anlæg skal altid være effektive, driftsikre og velintegrerede. På det antal kvadratmeter og med de medarbejdere. Som virksomheden har til rådighed. Med fremtidens ændringer. Så kræver det kontinuerlig ombygning, tilpasning og effektivisering. Og det er vi rigtig gode til. Vi rådgiver vores kunder om nye muligheder som vil sikre dem øget konkurrencekraft. Og besparelser på unødige ressourcer,” slutter Mads Carlsen, Zolvo.


03. juni 2019 | Tanja Hende, Makom | for: Zolvo ApS

FÅ VORES NYHEDSBREV

Få tilsendt vores nyhedsbrev hvor du får nyheder, updates, svar på spørgsmål omkring digitale medier og meget andet

Picture of Makom - Marketing & Kommunikation
Makom - Marketing & Kommunikation

+45 20 88 85 60
th@makom.dk

Lad os hjælpe med din online tilstedeværelse

Kontakt os via kontaktformularen eller benyt et af nedenstående link, så svarer vi hurtigst muligt.

Send os en besked i kontaktformularen herunder