Thorslev Automation fylder 3 år

den 10. februar 2019

Selvom der ‘kun’ er gået 3 år siden opstarten af virksomheden Thorslev Automation, er der gode grunde til at nævne ‘fødselsdagen’ og den udvikling virksomheden har været igennem.

Det hele startede i et hjørne i en kold garage den 10. februar 2016. Casper Thorslev, som var nyuddannet Automationsteknolog fra Københavns Erhvervsakademi (KEA), havde fået kontakt til 3 kunder, som alle mente, at det var en god idé, at gå selvstændig og udføre projekterne hos dem. Casper Thorslev var med på idéen og etablerede selskabet Thorslev Automation ApS og lånte et hjørne af en kammerats værksted. Her blev der investeret i en gasbrændeovn og et billigt skrivebord og så var Casper Thorslev ellers klar til livet som selvstændig.

Skæbnen ville dog, at det ikke skulle gå så nemt for sig og efter 4 uger som selvstændig, stod Casper Thorslev tilbage uden flere projekter og ingen nye kunder. “Nu havde jeg dog fået et lille glimt af, at være selvstændig og kunne virkelig godt lide tanken, så nu måtte jeg jo gå i tænkeboksen og finde ud af, hvordan jeg kunne sikre virksomhedens fremtid.”

Sætter alle sejl ind

Casper Thorslev satte alle sejl ind og startede med at blive underviser på den skole, hvor han selv blev uddannet. “Jeg fik et tilbud om at blive underviser på Automationsteknolog uddannelsen.” Samtidig brugte Casper Thorslev sit netværk for at få projekter til virksomheden. “Det er jo den vej man går idag, via netværk og anbefalinger fra mund til mund. Jeg søgte også virksomheder som jeg kunne have et samarbejde med, som for eksempel den lokale el-installatør.” Der var dog mere end et samarbejde, som den lokale virksomhed kunne bidrage med. “Det viste sig at el-installatøren også have nogle tomme erhvervslokaler og der gik ikke længe før Thorslev Automation rykkede ind i lokalerne,” fortæller Casper Thorslev. Allerede et halvt år efter etableringen og flytning af virksomhedsadressen, ansatte Casper Thorslev sin første medarbejder, da ordrerne nu begyndte at komme.

Ét år efter etableringen kunne Casper Thorslev ligeledes takke ja. Til den første praktikant i virksomheden, fra Automationsteknolog uddannelsen på KEA. Og så gik det ellers slag i slag for den unge iværksætter. Gode samarbejdsaftaler blev skabt, netværket blev brugt og Thorslev Automation oplevede en spændende vækst.
“Der skulle naturligvis også hårdt benarbejde til. Jeg har brugt rigtig mange ressourcer på, at finde og kontakte virksomheder selv med opsøgende salg,” lyder det fra direktøren.

Gode projekter i porteføljen

Med gode projekter i porteføljen blev dørene åbnet og flere medarbejdere ansat. Efter 3 år er Thorslev Automation nu en virksomhed i rivende vækst. Med 6 fuldtidsansatte og 2 praktikanter. “Thorslev Automation er nu en ung virksomhed i fremgang. Med stor know-how og kompetencer i automation. Vi bruger meget energi på udvikling og brug af de nye teknologier. Og holder os opdateret på branchen og dens udvikling,” fortæller Casper Thorslev. “Mit ønske for fremtiden er at fortsætte den vækst og udvikling. Som Thorslev Automation har oplevet de seneste 3 år. At skabe flere arbejdspladser og bidrage til samfundsvæksten. Og så ønsker vi, at kunne tilbyde flere ydelser til vores kunder. Naturligvis med samme høje krav til kvalitet. Både i komponenter og design af løsninger.”

Thorslev Automation holder ikke Åbent Hus eller Reception i forbindelse med fødselsdagen. Men medarbejderne snydes ikke for deres indsats. “Vi holder naturligvis fødselsdag internt i virksomheden. Som tak til medarbejderne for deres flotte indsats og deres bidrag til virksomhedens vækst,” slutter Casper Thorslev.


08. februar 2019 | Tanja Hende, Makom | for: Thorslev Automation

FÅ VORES NYHEDSBREV

Få tilsendt vores nyhedsbrev hvor du får nyheder, updates, svar på spørgsmål omkring digitale medier og meget andet

Picture of Makom - Marketing & Kommunikation
Makom - Marketing & Kommunikation

+45 20 88 85 60
th@makom.dk

Lad os hjælpe med din online tilstedeværelse

Kontakt os via kontaktformularen eller benyt et af nedenstående link, så svarer vi hurtigst muligt.

Send os en besked i kontaktformularen herunder