Politik om beskyttelse af persondata

Københavnsvej 72-74 • 4600 Køge

+45 20 88 85 60

th@makom.dk

politik om beskyttelse af persondata

generelt

Makom kan indhente data fra Google Analytics om din IP-adresse, tekniske oplysninger (BtB), din geografiske placering og din adfærd på Makoms hjemmeside. I visse tilfælde (BtB) er det muligt at tilgå yderligere oplysninger. 

sikkerhed

Makom overholder den gældende lovgivning.

formål

Oplysningerne bruges udelukkende anonymt, for at identificere din færden som bruger, for at kunne målrette annoncer til den rette målgruppe, for at opnå højeste relevans og interesse for modtager og afsender. 

opbevaring af data

Makom opbevarer data i henhold til lovgivningen og sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Har du en formodning om, at Makom har persondata om dig, er du velkommen til, at rette henvendelse og få en uddybning og i positiv tilfælde få dem slettet omgående.

videregivelse af personoplysninger

Data om brug af websites, annoncer, geografisk placering, køn, alderssegment m.v. anvendes udelukkende til målretning af annoncering på digitale platforme. 

indsigt og klager

Du kan til enhver tid få oplyst, om vi har persondata om dig og du kan, i positiv tilfælde, til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. 

Kontakt os

Book et møde til en uforpligtende dialog. Vi kommer gerne forbi dig, holder gerne digitale møder hvor vi klarer opsætningen og du er ligeledes velkommen hos os i Køge.