Makom bliver en del af Grafisk Center Køge

Den 1. juli 2019 flyttede Makom – Marketing/Kommunikation i lokalerne på Københavnsvej 72-74 i Køge, hvor Køge Kopicenter har sit virke. Makom lejede sig ind på adressen for at få en større synergieffekt på de 2 virksomheders kompetencer og ydelser.

Nu 1½ år senere, bliver Makom en del af virksomheden, som huser flere selskaber.
‘Grafisk Center Køge’, som dækker over virksomhederne Køge Kopicenter, Køge Skilte Center, aogj reklame bureau og Grafisk WebShop.dk lægger nu Makom til listen.

‘Grafisk Center Køge’, som drives og ejes af Lars Heller Pedersen, finder partnerskabet med Makom, som en ‘sluttende ring’; og som han siger:
“Nu er det slut med at gå og søge, vi kan nu det hele i Grafisk Center Køge. Vi er et fullservice grafisk hus i Køge med egen produktion af tryksager, foliebeklædning samt tekstiltryk. Vi har flere grafikere i huset og der var god synergi med virksomheden Makom, som har et stort felt indenfor profilering og synlighed på de digitale platforme og det er naturligt for os, at fuldende vores grafiske center med de digitale kompetencer.”

Makom – Marketing & Kommunikation blev i foråret 2018 opstartet af Tanja Hende, der har en baggrund som marketing- og kommunikationsansvarlig og som er uddannet kommunikationsgrafiker tilbage i 2002.
“Jeg ser partnerskabet med ‘Grafisk Center Køge’ som en naturlig del af den vækst Makom har gennemgået siden opstart. Der er flere parametre i at slå sig sammen med de virksomheder som Lars Heller Pedersen driver, både forretningsmæssigt, men bestemt også menneskeligt. Køge Kopicenter er et udsøgt sted at besøge og der er i den grad en god ‘ånd’ i firmaet. Lokalerne rummer et godt arbejdsmiljø og en rar atmosfære,” lyder det fra Tanja Hende og hun fortsætter: “Samarbejdet bliver mere sammentømret nu efter indgået partnerskab, men ellers vil alting forblive det samme – stort set. Makom og Køge Kopicenter har i forvejen haft et godt samarbejde siden sommer 2019, da Makom flyttede ind på adressen. Nu er det blot endnu større mulighed for at kunne tilbyde vores kunder en totalforretning, som styrker værdikæden og minimerer, det vil sige reducerer, kundernes samlede omkostninger.”

Makom – Marketing & Kommunikation ApS rådgiver, udvikler og servicerer på tværs af hele marketing- og kommunikationspaletten og hjælper med at skabe sikker vækst med strategier samt kommunikation.
Udover dét, er Makom mærket på deres CSR-indsats, hvor Makom hjælper virksomheder til vækst via bæredygtighed og ansvarlighed under CSR-paraplyen.

Makom har haft en god vækst på abonnementsløsninger indenfor marketing og kommunikation og vil pr. 1 januar 2021 ligeledes tilbyde abonnementsløsninger til virksomheder under CSR-paraplyen, hvilket, blandt andet, vil indeholde CSR-profiler, CSR-strategier og handlingsplaner, de 17 verdensmål (SDG’erne) samt implementering, eksekvering og kommunikation.

“Jeg glæder mig usigeligt til den nye virksomhedsstruktur, som jeg er sikker på vil tilføre Makom større vækstpotentiale og større kapacitet til allerede eksisterende samt nye kunder under det fælles tag ‘Grafisk Center Køge’,” slutter Tanja Hende, der pr. 1. januar 2021 vil være salgsdirektør for Makom – Marketing & Kommunikation ApS.

Grafisk Center Køge er nu 100 procent grafisk totalleverandør, da huset nu rummer hele paletten: Køge Kopicenter som er totalleverandør af print og trykløsninger; aogj reklame bureau som tilbyder alt indenfor kampagner, udstillinger og komplekse hjemmesider og driver blandt andet ‘Køge.nu’; Køge Skilte Center som laver alt indenfor auto/bilreklame, helindpakning, facader og vinduer; og nu også Makom som tilbyder marketing og kommunikation samt grafisk design, hjemmesider og tekstforfatning.


10. december 2020 | Tanja Hende, Makom | for: Makom - Marketing & Kommunikation ApS 

FÅ VORES NYHEDSBREV

Få tilsendt vores nyhedsbrev hvor du får nyheder, updates, svar på spørgsmål omkring digitale medier og meget andet

Picture of Makom - Marketing & Kommunikation
Makom - Marketing & Kommunikation

+45 20 88 85 60
th@makom.dk

Lad os hjælpe med din online tilstedeværelse

Kontakt os via kontaktformularen eller benyt et af nedenstående link, så svarer vi hurtigst muligt.

Send os en besked i kontaktformularen herunder