Makom støtter ‘De Danske Hospitalsklovne’ i 2020

Hos Makom har vi fokus på at støtte de organisationer som hospitalsklovne. Der skaber glæde for vores ‘små’ i samfundet, dem der endnu ikke kan være med til at ‘bestemme’ og ‘vælge’.
Sidste år (2019) gik vores donation til Julemærkefonden. det er til børn, som har det svært i deres hverdag og har brug for et sted, hvor de kan være. Et sted hvor de kan blive det de er og lære at de er ‘gode nok’ – Julemærkehjemmene.

“I år går vores donation til de danske hospitalsklovne. Vi har selv haft enorm glæde af klovnene, da jeg selv har en datter med en kronisk sygdom. I starten af sygdommens indtræden, var vi indlagt rigtig meget på hospitalet. På sygehuset kom der hospitalsklovne og vi nød deres tilstedeværelse i store drag. Min datter, der på daværende tidspunkt, kun var 3 år. Hun fandt en stor glæde ved at besøge sygehuset i tide og utide, grundet klovnene, hun savnede dem!” fortæller dem administrerende direktør for Makom, Marketing/Kommunikation.
“I vores arbejde med CSR – Corporate Social Responsibility. – Handler det om mennesker og det sociale og menneskelige aspekt. Derfor er det heller ikke en overraskelse, at vi her fra Makom, gerne vil bidrage til organisationer, som gør en forskel for mennesker.”

Børnene har brug for tryghed

Børn, der har det svært ved en indlæggelse og rives ud af deres vante trummerum og dagligdag. De er væk fra de mennesker der skaber tryghed for dem. De har behov for at få et smil og en tryghed på hospitalet.
“Vi vil gerne være med til, at de danske børneafdelinger får besøg af klovnene, der på meget kort tid, spreder glæde og tryghed hos de sygdomsramte børn og de berørte pårørende,” fortæller Tanja Hende.
“Vi ved selv, at de – ved deres tilstedeværelse – får både børn og voksne til at glemme, den svære stund de befinder sig i.”

Makom – Marketing/Kommunikation vil gerne bidrage til at gøre en ‘forskel’ for kroniske syge og indlagte børn. Vi vil gerne bidrage til at bringe blot lidt glæde ind i deres liv. når de er på hospitalet, finder sig langt væk fra deres vante trygge rammer.


20. november 2019 | Tanja Hende, Makom | for: Makom - Marketing & Kommunikation ApS

FÅ VORES NYHEDSBREV

Få tilsendt vores nyhedsbrev hvor du får nyheder, updates, svar på spørgsmål omkring digitale medier og meget andet

Picture of Makom - Marketing & Kommunikation
Makom - Marketing & Kommunikation

+45 20 88 85 60
th@makom.dk

Lad os hjælpe med din online tilstedeværelse

Kontakt os via kontaktformularen eller benyt et af nedenstående link, så svarer vi hurtigst muligt.

Send os en besked i kontaktformularen herunder