Pressemeddelelse: Ny rokering i WILLBRANDT Gummiteknik

Med opkøbet af VIBTEX, Kolding i januar 2015, fulgte Ali Strømsborg med til den sjællandske virksomhed WILLBRANDT Gummiteknik, beliggende i Haslev, i en overleveringsperiode. Opkøbet sikrede WILLBRANDT Gummiteknik et komplet kvalitetsprogram af polyuretan og har styrket forretningen indenfor levering af udstyr til blandt andet snerydning og vindindustrien.

WILLBRANDT Gummiteknik KG blev grundlagt den 8. juli 1892 i Hamborg, Tyskland. I 1994 åbnede den danske afdeling WILLBRANDT Gummiteknik.
WILLBRANDT leverer til – og servicerer – alle brancher med komponenter til svingnings- og chokdæmpning, kabelføring, transportløsninger, tætning med mere. Qua de mangeartede løsninger som WILLBRANDT leverer til forskellige typer af virksomheder, sikres en høj faglighed og ekspertise af specialdesignede komponenter.
WILLBRANDT Gummiteknik er leverandør til blandt andet jernbaneindustri, vindindustri, industri generelt, snerydning/vintertjeneste, militær, værft og marine, havne samt lufthavne.

Teknisk Rådgiver

Ali Strømsborg, der efter overleveringsperioden blev fastansat som lagerchef og produktionsansvarlig hos WILLBRANDT i 2015, bliver nu Teknisk Rådgiver & Produktionsansvarlig.
Ali Strømsborg skal fungere som bindeled mellem WILLBRANDTs leverandører, kunder og intern salg. Han vil blandt andet have fokus på videreudvikling af eksisterende kunders produkter.
Ali Strømsborg vil som udgangspunkt være i Kolding og være på hovedkontoret i Haslev 1-2 gange ugentligt.
Ali kommer naturligvis også rundt , hvor i landet, der er behov for det.


28. maj 2019 | Tanja Hende, Makom | for: WILLBRANDT Gummiteknik A/S

FÅ VORES NYHEDSBREV

Få tilsendt vores nyhedsbrev hvor du får nyheder, updates, svar på spørgsmål omkring digitale medier og meget andet

Picture of Makom - Marketing & Kommunikation
Makom - Marketing & Kommunikation

+45 20 88 85 60
th@makom.dk

Lad os hjælpe med din online tilstedeværelse

Kontakt os via kontaktformularen eller benyt et af nedenstående link, så svarer vi hurtigst muligt.

Send os en besked i kontaktformularen herunder