Store forventninger til ny grøn cloud-løsning

DTU glæder sig over at kunne præsentere klimavenlig datalagring fra Grøn Sky på Digital Tech Summit. Også inden for erhvervslivet er Grøn Skys nye cloud-løsning blevet modtaget positivt.

Pressemeddelelse

Danmarks Tekniske Universitet (DTU) forventer, at en ny grøn cloud-løsning fra firmaet Grøn Sky, hvor man kan få lagret data på en måde, der reducerer CO2-udslippet med 90 procent, vil kunne være med til at skabe bæredygtig forandring. Derfor glæder DTU sig over at have Grøn Sky med på de kommende dages Digital Tech Summit, som er Nordens største akademisk baserede teknologi- og forretningsevent.

– Digital Tech Summit samler den bedste forskning og innovation, vi har i Danmark inden for digital teknologi og anvendelse. DTU ønsker at gå forrest i realiseringen af digitaliseringens muligheder, og derfor kan man på messen blandt andet møde nogle af de førende digitale tech startups, vi samarbejder med i Futurebox, DTU Skylab og DTU Link. Grøn Sky er med deres grønne cloud-løsning et godt eksempel på fremtidens datadrevne teknologier, der kan understøtte en bæredygtig forandring i samfundet. Derfor er vi glade for, de er med til at repræsentere DTU på Digital Tech Summit, siger Julie Skajaa Wøldike, community manager, DTU Link.

Betonvirksomhed køber grøn cloud-lagring

Også inden for erhvervslivet er der store forventninger til den klimavenlige cloud-løsning fra Grøn Sky. Blandt de virksomheder, der har booket plads hos Grøn Sky, er betonvirksomheden Dansk Mobil Beton.

– Hos Dansk Mobil Beton arbejder vi målrettet og kontinuerligt med vores CSR-aktiviteter og strategier i hele virksomheden. Vores erfaring viser, at der findes langt flere muligheder for at bidrage til den grønne omstilling, end mange er klar over. Med fokus på totalforretningen og ikke kun produktsiden har vi f.eks. indkøbt grøn cloud-lagring til al vores data hos Grøn Sky, der i samarbejde med Oracle har skabt en cloud storage-løsning, hvor fokus er på mindre CO2-emission. Det går godt i spænd med vores eget fokus på reduktion af CO2 i en ellers grå branche, udtaler Steen Madsen, adm. direktør hos Dansk Mobil Beton A/S.

Fakta om Grøn Sky

• Grøn Sky er en dansk startup-virksomhed stiftet af Pierre Bennorth (CEO)
• Grøn Sky samarbejder med Oracle for Startups, som leverer cloud-infrastruktur til Grøn Skys cloud-løsning og er garant for kvalitet og datasikkerhed.
• Der er ikke reklamer på Grøn Sky.
• Grøn Sky vil snart være klar med en e-mærket webshop. Her vil det være muligt at forudbestille plads i Grøn Sky med store rabatter.
• Læs mere om Grøn Sky på www.groensky.dk

FÅ VORES NYHEDSBREV

Få tilsendt vores nyhedsbrev hvor du får nyheder, updates, svar på spørgsmål omkring digitale medier og meget andet

Picture of Makom - Marketing & Kommunikation
Makom - Marketing & Kommunikation

+45 20 88 85 60
th@makom.dk

Lad os hjælpe med din online tilstedeværelse

Kontakt os via kontaktformularen eller benyt et af nedenstående link, så svarer vi hurtigst muligt.

Send os en besked i kontaktformularen herunder